Inloggen Nog niet aangemeld?

Huisdieren

Huisdieren

MSD Animal Health stelt u zijn specifieke sites voor om toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over welbepaalde onderwerpen. Ze zijn bedoeld voor dierenartsen en diereigenaren/veehouders. U vindt hun beschrijving hieronder. Gelieve op de knop te klikken om ze te ontdekken.


Vlooien & Teken

Schildklier problemen

Brave & HectorIMG-Dog-black-small-27x30IMG-Cat-black-small-26x30


Brave and Hector


Dankzij de avonturen van Brave en Hector leert u de aanwezigheid van vlooien en teken te herkennen in zowel uw omgeving als bij uw hond of kat. Door de verschillende onderdelen van onze website te bezoeken zal u de risico’s die u en uw huisdier lopen kunnen inschatten, en zal u kunnen kennismaken met de preventiemethoden die u zullen toelaten sereen met deze problematiek om te gaan, zowel binnen als buiten uw huis.

Hypothyreoïdie bij hondenIMG-Dog-black-small-27x30


canine hypothyrodie


Hypothyreoïdie is een van de endocriene ziektes bij honden die vaak een ware uitdaging zijn om als diagnose te stellen, maar eenvoudig te behandelen zijn. De behandeling van Hypothyreoïdie heeft meer kans op slagen als er goed rekening gehouden wordt met het doseringsregime. Deze website is bedoeld om u meer informatie te geven over canine Hypothyreoïdie of de hond eigenaar of dierenarts is.

Voor: Diereigenaren


Voor: Diereigenaren, DierenartsenDiabetes

Diabetes

Pet diabetes maandIMG-Dog-black-small-27x30IMG-Cat-black-small-26x30


pet diabetes month


Heeft uw hond of kat diabetes? Als uw huisdier één van deze symptomen vertoont (vermoeidheid, veel drinken, veel plassen), kan het suikerziekte hebben.
U vraagt zich waarschijnlijk af hoe uw hond of kat suikerziekte ontwikkeld heeft. Veel eigenaars weten niet dat diabetes ook bij huisdieren voorkomt. Als de diagnose van suikerziekte bij uw eigen dier vastgesteld wordt, heeft u waarschijnlijk veel vragen. Ontdek meer informatie op onze website.

Canine feline diabetesIMG-Dog-black-small-27x30IMG-Cat-black-small-26x30


canine feline diabetes


Diabetes is een veel voorkomende aandoening bij de hond en de kat en wordt veroorzaakt door een absoluut of relatief tekort aan insuline. De behandeling van diabetes bij honden en katten is gemakkelijk en vereist insuline therapie. Meer informatie op onze specifiek website.

Voor: Diereigenaren


Voor: Diereigenaren, DierenartsenDroge ogen

KCS bij hondIMG-Dog-black-small-27x30


KCS dogs


Lijdt uw hond aan KCS? Houd ze in het oog. Keratoconjunctivitis sicca (KCS), in de volksmond "droge ogen" genoemd, is één van de meest voorkomende oogproblemen bij honden. 1 op 22 honden heeft er last van.

Voor: Diereigenaren