MSD Animal Health Finaliseert Overname van Vallée S.A.

Uitbreiding van ons Gamma aan Diergeneeskundige Producten voor de Braziliaanse Markt.

MADISON, N.J. – Merck Animal Health (buiten de Verenigde Staten en Canada gekend onder de naam MSD Animal Health) heeft vandaag aangekondigd het meerderheidsbelang te hebben verworven in Vallée S.A, een toonaangevend privaat bedrijf die diergeneeskundige producten ontwikkelt in Brazilië.
“De gecombineerde kracht van de twee bedrijven, samengebracht onder MSD Animal Health, zal resulteren in een meer uithgebreid gamma aan producten voor vee op de Braziliaanse markt”, aldus Rick DeLuca, president van Merck Animal Health. “We zullen blijven zoeken naar soortgelijke opportuniteiten, die bijdragen aan onze zaakvoering en toegevoegde waarde hebben voor onze klanten.”

Over MSD Animal Health

Het MSD van vandaag is een bedrijf dat wereldwijd de toon zet op het gebied van de gezondheidszorg en dat zich inspant om de wereld beter te laten worden. MSD Animal Health, bekend als Merck Animal Health in de Verenigde Staten en Canada, is de mondiale bedrijfsunit voor diergeneeskunde van MSD. Dankzij haar inzet voor de Science of Healthier Animals™, biedt MSD Animal Health dierenartsen, veehouders, eigenaars van huisdieren en overheden een vrijwel ongeëvenaard assortiment van diergeneeskundige farmaceutische producten, vaccins en oplossingen en diensten voor gezondheidsbeheer. MSD Animal Health zet zich in voor de bescherming en verbetering van de gezondheid, het welzijn en de prestaties van dieren. Het bedrijf investeert veel in dynamische en uitgebreide R&D-voorzieningen en een moderne, wereldomvattende leveringsketen. MSD Animal Health is aanwezig in meer dan 50 landen en de producten van het bedrijf zijn verkrijgbaar in circa 150 markten. Ga voor meer informatie naar www.msd-animal-health.be.