Benoeming van Isalyne Michel als General Manager MSD AH België en Luxemburg

MSD Animal Health BVBA is verheugd de benoeming van Isalyne Michel als General Manager België en Luxemburg vanaf 1 januari 2018, aan te kondigen. Ze neemt het roer over van Pedro Silva, die nu toezicht houdt op de regio Nordics.

Ontdek Isalyne Michel in een paar woorden.

Wie ben je en welke professionele weg heb je afgelegd?
Ik kom uit de agro-voedingssector waar ik verschillende functies bekleedde op het gebied van marketing en verkoop. In 2000 begon mijn carrière in marketing bij Danone (LU biscuit division), waar ik al snel verantwoordelijk werd voor de ontwikkeling van het merk “Cha-Cha” en uiteindelijk Senior Brand Manager van “plezier”–producten (Cent Wafers, Pim’s, Mikado, Cha-Cha, enz.) werd.

In 2005 ging ik aan de slag bij de Nestlé-groep als Marketing Manager voor babyvoedingsproducten (Nan Pro, Cerelac, enz.). Ik werd benoemd als National Account Manager in 2008 voor dezelfde divisie waar ik verantwoordelijk was voor de verkoop van grote retailers (Carrefour, Colruyt, Delhaize, etc.). In 2013 ging ik werken als Sales Manager voor Nestlé’s Purina-divisie (Petcare-producten, zoals Pro Plan, enz.) voor de Specialist afdeling (dierenwinkels, distributeurs zoals Tom & Co en Aveve, tuincentra, fokkers en dierenartsen). Sinds begin 2016 nam ik ook de verantwoordelijkheid op voor marketing binnen deze divisie en tot eind december 2017 leidde ik het Sales & Marketing Management team van 16 personen.

Waar ben je het meest trots op?
Op professioneel vlak ben ik fier dat ik – samen met mijn Sales & Marketing-team – een ambitieus plan tot stand heb kunnen brengen. Dit om het distributie- en marketingmodel van Purina-producten in Channel Specialist (Change Management) te veranderen.

Op persoonlijk niveau ben ik er trots op dat ik tot nu toe een goed evenwicht heb kunnen bewaren tussen mijn professionele toewijding en mijn gezinsleven.

Heb je een passie die je met ons wilt delen?
Net als iedereen laad ik graag mijn batterijen op door bepaalde contexten te beleven die voordelen inhouden zoals zon, reizen, lezen, sporten, familie en vrienden.

Wat is jouw managementstijl?
Ik denk dat ik een collaboratief managementstijl heb, steunend op de vertrouwensrelatie. Ik ben vastbesloten om toezeggingen en engagementen te respecteren en ervoor te zorgen dat business doelstellingen worden bereikt door samenwerking van het hele team. Ik wil ook actief deelnemen aan de individuele ontwikkeling van de leden in mijn team.

Wat zijn jouw uitdagingen en prioriteiten als GM BeLux?
Eerst en vooral zullen we onze ontwikkeling in de diergezondheidsmarkt en onze samenwerking met onze gezondheidspartners in België en Luxemburg voortzetten.

In teamverband zullen we alle relevante ontwikkelingskansen identificeren en nieuwe uitdagingen aangaan. 2018 wordt een spannend jaar vol ontdekkingen.