Andere mogelijkheden

Voor Fietsers
Er zijn twee fietsroutes vanuit het centrum die dichtbij MSD uitkomen: Gewestelijke fietsroute 2A begint in het stadscentrum (Station Brussel Centraal) en leidt rechtstreeks naar het bureau van MSD AH in Sint-Lambrechts Woluwe. Een andere optie is gewestelijke fietsroute 2B, deze komt ook uit in de omgeving.
Het is ook mogelijk om vanuit Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Sterrebeek en Tervuren naar MSD te fietsen.

Voor meer informatie omtrent de mobiliteit in en rondom Bussels kunt u terecht op de volgende websites:

Voor medewerkers van MSD hebben wij een “cycle park” die te vinden is op level 2, die u kunt bereiken via de parkeerplaats op Lynxbinnenhof. Op het gelijkvloers zijn kleedkamers en douches voorzien. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de receptie.

Voor Automobilisten
MSD AH ligt dichtbij afrit 19 “Evere” van snelweg E40 Luik-Brussel (binnen de buitenste Ringweg R0). Volg richting “Woluwe” op de avenue de Communautés en neem vervolgens de eerste rechts naar “rue Gulledelle”. Deze straat loopt uit in “Clos du Lynx” of “Lynxbinnenhof”. Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats voor het Antares gebouw. De pakketbezorging vindt plaats aan de achterkant van het gebouw.
De avenue des Communautés, (afrit van de E40) en avenue Marcel Thiry (vanaf de Boulevard de la Woluwé) zijn autoluw. Verder is het Lynxbinnenhof enkel toegankelijk voor voetgangers en fietsers vanuit richting avenue des Pleiades en Chemin des Deux Maisons (niet voor auto’s dus). Rue d’Attique is evenmin toegankelijk voor auto’s vanaf de Chemin des Deux Maisons (enkel toegangelijk voor bussen).

Voor meer route informatie kunt u Google maps gebruiken.

Vanaf de luchthaven van Brussel
Op het gelijkvloers van de luchthaven vindt u de bushalte. Neem vanaf hier lijnbus 12 “Airport Line” naar Diamant en stap daar over op lijnbus 79 naar Capricorne/Steenbok (ongeveer 250 meter, 3 min lopen).