Nieuws

Voor dierenartsen, managers en leidinggevenden uit de praktijk met als doel het inzetten van de juiste leiderschapsstijl op het juiste moment.

LEES VERDER

De vernieuwde opleiding tot Veterinair Diabetes Consulent is een unieke kans om de diabeteskennis van jullie praktijk uit te breiden en gezond diabetesmanagement op de kaart te zetten! De opleiding bestaat uit 5 interactieve e-learningmodules en een inspirerende diabetes- en communicatietraining op locatie bij MSD Animal Health.

LEES VERDER

Met VacciBeter Beschermd biedt MSD Animal Health een totaalaanpak om de vaccinatiegraad in uw praktijk te verhogen. We helpen u meer inzicht te krijgen in uw klantenbestand en creëren nieuwe kansen om de kwaliteit van preventieve gezondheidszorg in uw praktijk te verbeteren.

LEES VERDER

Verschillende maatwerktrainingen, met als doel: het verbeteren van vaardigheden en samen oefenen met communicatie uitdagingen.

LEES VERDER

Leer jezelf, het team en de klanten beter kennen met deze DISC training. Voor een betere samenwerking met collega’s. Een interactieve training met diverse werkvormen.

LEES VERDER

Universele SureSense® reader om de Thermochip uit te lezen. De universele SureSense reader kan gebruikt worden in combinatie met Thermochip en Thermochip Mini.

LEES VERDER