Uw betrouwbare partner in diergezondheid

MSD Animal Health is een wereldwijd, actief in meer dan 140 landen, innovatief farmaceutisch bedrijf. Wij vermarkten een breed aanbod zelf ontwikkelde en geproduceerde diergeneesmiddelen, evenals een serie ondersteunende diensten bij de verkoop ervan. Wij bieden de markt een zeer vernieuwend pakket hoogwaardige diergeneesmiddelen voor de preventie, behandeling en beheersing van diverse voorkomende ziektes in zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. Wij streven ernaar het succes van onze klanten te waarborgen door voortdurend toegevoegde waarde voor hen te creëren.

Door voortdurend vast te houden aan de hoogste normen aangaande kwaliteit, professionaliteit en integriteit, streven wij ernaar de uitverkoren partner te zijn van dierenartsen, professionele dierenhouders en diereneigenaren.

MSD Animal Health is de diergeneeskundige afdeling van de Groep Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, wereldwijd N° 2 op gebied van onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van diergeneesmiddelen. Het hoofdkantoor van MSD Animal Health is gelegen in New-Jersey (USA). Website MSD Animal Health groep (in het Engels) : http://www.msd-animal-health.com