Websites van MSD Animal Health België

Huisdieren

MSD Animal Health stelt u zijn specifieke sites voor om toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over welbepaalde onderwerpen. Ze zijn bedoeld voor dierenartsen en diereigenaren/veehouders. U vindt hun beschrijving hieronder. Gelieve op de knop te klikken om ze te ontdekken.

Vlooien & Teken

Brave, Hector & Family

Bent u huisdiereigenaar? Neem dan een kijkje op de nieuwe website van ‘Brave, Hector and Family’! U vindt er allerlei handige tips en aanvullende informatie om de gezondheid en het welzijn van uw huisdier te verbeteren. Vaccinatie, parasieten, besmettelijke ziekten, diabetes, reizen, dagelijkse verzorging, voeding, gedrag,… Over deze onderwerpen en meer vindt u hier betrouwbare informatie!

Voor: Diereigenaren


Varken

MSD Animal Health stelt u zijn specifieke sites voor om toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over welbepaalde onderwerpen. Ze zijn bedoeld voor dierenartsen en/of varkenshouders. U vindt hun beschrijving hieronder. Gelieve op de knop te klikken om ze te ontdekken.

V-Advice : Ademhaling

Respig

Deze website bevat informatie over het PRDC ziektecomplex. Deze informatie is beschikbaar voor iedereen. Informatie over vaccins, antibiotica en de ResPig audit tool is enkel toegankelijk voor geregistreerde dierenartsen.

Voor: Dierenartsen, Varkenshouders

Intradermale toediening

Intradermaal

Bij naaldloze intradermale vaccinatie is de huid het doelweefsel. Onder gedoseerde druk wordt de entstof zonder een naald te gebruiken in de huid gebracht. Ontdek alle voordelen op www.intradermaal.be.

Voor: Dierenartsen, Varkenshouders