Nieuws

Voor de behandeling van klinische mastitis bij lacterende melkkoeien veroorzaakt door volgende cefquinome gevoelige bacteriën: Streptococcus uberis, Streptococcus dysgalactiae, Staphylococcus aureus en Escherichia coli.

LEES VERDER

Voor de behandeling van subklinische mastitis bij runderen tijdens de droogstand en het voorkomen van een nieuwe bacteriële ontsteking van de uier gedurende de gehele periode van droogstand, veroorzaakt door bacteriën gevoelig aan cefalonium.

LEES VERDER

Runderen: Metritis, interdigitale dermatitis, wonden en abcessen, behandeling van septicemische mastitis ter aanvulling van de intramammaire therapie.

LEES VERDER

Rund (melkkoe bij droogstand) Voor de behandeling van subklinische mastitis tijdens de droogstand veroorzaakt door Staphylococcus aureus, coagulase-negatieve stafylokokken, Streptococcus agalactiae, Streptococcus dysgalactiae en Streptococcus uberis gevoelig voor cefapirine.

LEES VERDER

Injectievloeistof met antibioticum florfenicol gecombineerd met ontstekingsremmer flunixine voor de behandeling van luchtweginfecties bij runderen.

LEES VERDER

Uterus-injector met cefapirine voor de behandeling van endometritis bij het rund

LEES VERDER