MSD Animal Health Academy

Samen sterk voor een optimaal praktijkresultaat


Nieuwe opleidingen en trainingen voor dierenartsenpraktijken:
“Healthy animals, happy people!”

De MSD Animal Health Academy biedt hoogwaardige én hooggewaardeerde opleidingen en trainingen aan dierenartsen en paraveterinairen. We ontwikkelen diverse (tailormade) trainingen, ter ondersteuning en bevordering van uw werk in de dierenartsenpraktijk.
Deze praktische, interactieve trainingen vinden plaats in uw eigen praktijk of op een door u gekozen locatie. Samen met u kijken we naar mogelijke opportuniteiten, andere inzichten en nieuwste evoluties. Maak kennis met ons trainingsaanbod:


Kennis helpt uw praktijk verder

Jarenlang kwam Catharine Stuer als accountmanager bij dierenspeciaalzaken en dierenartsenpraktijken over de vloer en kent de gezelschapsdierensector als geen ander. Sinds enkele jaren werkt Catharine als Business Development Trainer bij MSD Animal Health Academy, waar zij de dierenartsenpraktijken coacht in klantcommunicatie en adviesgesprekken. Naast ervaren trainer is Catharine afgestudeerd als integrale professional coach.

Benieuwd wat Catharine concreet voor uw praktijk kan betekenen? In haar vlog licht ze dat graag persoonlijk toe. Of neem direct contact op met Catharine.

DISC – Slimmer samenwerken

Leer uw team, uw klanten en u zelf beter kennen met deze DISC-training. Voor een betere samenwerking is het van belang om uw eigen voorkeursstijl in communicatie te kennen en in te zetten op de juiste manier. Een interactieve training met diverse werkvormen.

Hoe laat u uw praktijk groeien?

Cijfers en ratio’s onder de loep. Welk praktijkpotentieel is er in uw praktijk en welke eerste stappen kunt u nemen om deze te verhogen? In een vlog licht Catharine dat graag persoonlijk toe. Of neem direct contact op met Catharine.

Klantgericht communiceren

Hoe communiceert u met uw klanten? Is er voldoende gelegenheid om effectief uw advies over te brengen? Zijn de adviezen in uw praktijk eenduidig en helder? Kortom: bent u verkoper of adviseur in de praktijk?

Situationeel leiderschap

Leer hoe u effectiever leiding geeft: train vaardigheden om de juiste leiderschapsstijl in te zetten en krijg handvatten voor het effectief aansturen van eigenwijze, onzekere of ongemotiveerde medewerkers.

OnderdeelTijdsinvestering
Online leiderschapsstijlentest20 minuten
Training2 x 3 uur (live training)

Data en locaties 2024:

Donderdag 6 juniMercure hotel Roeselare (België)
Donderdag 12 septemberVan der Valk Gorinchem
Dinsdag 1 oktoberVan der Valk Utrecht
Donderdag 5 decemberVan der Valk Eindhoven-Best

Maatwerk trainingsprogramma

In overleg met u stellen we een maatwerk trainingsprogramma samen. Daarbij kunnen diverse onderwerpen aan bod komen. Denk aan trainingen in timemanagement, het verhogen van de zichtbaarheid van uw praktijk of het verbeteren van de klanttevredenheid. Catharine vertelt u graag meer over deze mogelijkheden.


Business Development Trainer: Catharine Stuer
Wat kan MSD Animal Health Academy voor uw praktijk betekenen? Bekijk de video!

BE-NON-230900001